Oplossingen

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Komt het wel eens voor dat je simpelweg geen tijd meer hebt om eens goed voor die administratie te gaan zitten? In dat geval kan het het slim zijn om je financiën uit te besteden aan een online accountant. Als je toch liever zelf een oogje in het zeil houdt, kun je er ook voor kiezen om zelf werkzaamheden uit te blijven voeren en je financiën maar deels uit te besteden. Samen bespreken we welke aanpak het beste past bij jouw situatie.

Expertise op uiteenlopende gebieden

Als online accountant heb ik dagelijks te maken met ondernemers die hun administratie voeren in online boekhoudpakketten. Zo’n online boekhoudpakket kan precies worden ingericht zoals jij het wilt. Ik ben gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van:

De nieuwe stijl

Online Accountants MKB levert op innovatieve wijze accountancy op hoog niveau. We zijn je online financieel adviseur, met wie je snel in contact komt als je een vraag hebt en met wie je ook regelmatig live zaken bespreekt. Tegen een vast maandtarief optimaliseren we je boekhouding die daardoor 24/7 inzichtelijk is en waardoor jij meer tijd overhoudt. We besparen zo samen kosten en heb je inzicht in je cijfers en bedrijfsvoering. We kijken mee met je bedrijfsprocessen en hoe die eventueel efficiënter zouden kunnen. Daarnaast zijn we er voor alle vormen van accountantscontrole voor het MKB. Transparant, efficiënt, slim online en in jouw voordeel: online accountancy is de nieuwe stijl. Ook jouw stijl?