Ons verhaal

OAMKB Heerlen werkt met online, betrouwbare en innovatieve software die aansluit bij de wensen van de ondernemer. En de ondernemer, dat ben jij. Of je nu zzp'er of juist ondernemer met personeel bent. Of je nu branchegericht werkt, verschillende vestigingen managed of met meerdere partners samenwerkt, bij OAMKB Heerlen wordt online software op maat aangeboden in samenwerking met de ondernemer.               
 
Ben je een ondernemer die het graag makkelijk houdt en wil je zelf je administratie doen of in samenwerking met je accountant? Dan is Reeleezee het meest geschikte pakket voor je. 
 
Ben je een ondernemer die ruime managementinformatie nodig heeft of een organisatie met verdeling van bevoegdheden en verantwoordelijkheden, dan is Exact online voor jou de meest complete oplossing.
 
Voor iedere ondernemer en onderneming is er een online softwarepakket dat aansluit op de vraagstelling van die ondernemer en onderneming. Daarnaast is deskundigheid van de wetgeving en haar toepassingen een niet te missen voorwaarde voor een samenwerking. Bij OAMKB Heerlen werken we in een team van diverse disciplines samen met jou als ondernemer.

 

                      

 

Laat ons de voordeligste combi voor je berekenen