Online boekhouden

Online boekhouden lijkt misschien moeilijk, maar maak je geen zorgen. Wij helpen je om wegwijs te worden met de geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke online omgeving waarin we jouw administratie bijhouden. Het online boekhoudprogramma dat we hiervoor gebruiken wordt door ons helemaal ingericht met jouw onderneming in het achterhoofd. Bij aanvang krijg je een uitgebreide instructie om je op weg te helpen, waarmee je zelf aan de slag kunt met online boekhouden.

Welke boekhoudpakketten?

Bij OAMKB Heerlen gebruiken we de beste online boekhoudpakketten, waaronder Reeleezee en Twinfield. Met een online boekhoudpakket doe je zelf snel en eenvoudig je facturen en betalingen. Het is te vergelijken met internetbankieren. Het is slechts een kwestie van één keer doen en u verleert het nooit meer.

Online boekhouden: een kind kan de was doen!

Het programma bezit ook de optie om een eigen kasboek bij te houden en bankafschriften kunnen automatisch worden ingelezen. Op die manier heb je altijd overzicht in je openstaande en nog te betalen rekeningen. Boekhoudkundige kennis is absoluut geen vereiste bij online boekhouden. Het is wel een voordeel als je handig bent met computers. Je kan dan meer taken zelf doen en hoeft minder over te dragen aan je boekhouder. De kosten worden hierdoor nog lager, maar natuurlijk blijft je online accountant meekijken en verliest je onderneming niet uit het oog.


OAMKB Heerlen werkt met de volgende boekhoudsoftware: