Boekhouder Heerlen

Boekhouders houden zich bezig met boekhouden. Logisch. Maar wat is dat eigenlijk, boekhouden? Boekhouden houdt in dat de uitgaven niet boven de inkomsten mogen uitstijgen. Dat is ook mijn taak als boekhouder. Door middel van verschillende activiteiten is het einddoel om overzicht te krijgen en te houden in jouw financiën. Vanzelfsprekend moet dit met veel precisie gebeuren, jouw onderneming leunt immers op deze gegevens.

Boekhouder of accountant?

Als ondernemer kun je de keuze maken om zelf de boekhouding te doen, maar veel mensen beginnen er met weinig plezier aan. Veel ondernemers maken dan ook de beslissing om de boekhouding uit te besteden aan een accountant of boekhouder. Over het algemeen heeft een boekhouder dezelfde taken als een accountant, maar een accountant mag één ding wel wat een boekhouder niet mag: bij controleplichtige instellingen is het verplicht om een accountantsverklaring af te geven wanneer deze wordt geëist. Een accountant mag deze afgeven en een boekhouder niet.

Betrouwbare boekhouder uit Heerlen

De competenties waarover ik als boekhouder beschik zijn de volgende: inzicht, betrouwbaarheid en helderheid. Deze taken zijn van belang om een de boekhouding op orde te krijgen en taken als facturen opmaken en bankverrichtingen uitvoeren, goed uit te kunnen voeren. Zoek jij een boekhouder met deze noodzakelijke competenties in de buurt van Heerlen? Maak dan gerust een afspraak!