Administratie

 

Je administratie wordt door administratiekantoor OAMKB Heerlen op dusdanige manier ingericht, zodat deze volledig aansluit bij de normale activiteiten van je onderneming. Zo worden de betalingen en facturen helemaal automatisch in je boekhouding verwerkt, je hoeft het zelf slechts nog te controleren.

Administratie op z'n Heerlens

Onze boekhoudsoftware is zo ontwikkeld dat je als gebruiker niet over ingewikkelde boekhoudkundige kennis hoeft te beschikken om je administratie zelf uit te kunnen voeren. Je kunt ervoor kiezen om je hele administratie aan ons uit te besteden of alleen het deel waar jij moeite mee hebt. Die keuze is volledig aan jou. We vinden het vooral belangrijk dat je niet administratief vastloopt door een verkeerde aanpak en accepteren je keuze in mate van participatie.

Altijd zicht op je cijfers

We kijken altijd met je mee naar hoe je bedrijfsprocessen efficiënter kunnen. Het hele jaar door houden wij je administratie in de gaten en sturen bij waar nodig. Aan het eind van het jaar zijn de cijfers grotendeels klaar en resteren nog de aangiften. Gedurende het jaar monitoren wij je cijfers. Zo heb je altijd een helder beeld van de gezondheid van je onderneming.

 

 

Nu meer weten!