Accountant Limburg

Ben je woonachtig in limburg en kun je wel wat extra hulp gebruiken met je boekhouding? Dan is een accountant misschien wel de oplossing. Een accountant houdt zich bezig met de financiële administratie en is staat om je jaarrekeningen te controleren of samen te stellen. Bovendien is een  ook in staat om je te adviseren over financiële zaken. Kortom: accountants maken je financiële leven wat gemakkelijker.

Accountants en boekhouders

Naast accountants bestaan ook boekhouders. Vaak worden deze termen door elkaar gebruikt, maar er is wel degelijk een verschil. Een accountant is bevoegd om een accountantsverklaring af te geven aan controleplichtige instellingen wanneer ze daar om vragen. Een boekhouder mag deze verklaring niet afgeven en is daarom niet in staat om de héle boekhouding te doen. In andere woorden, je kunt beter  je administratie uitbesteden aan een accountant dan aan een boekhouder, want daar komt uiteindelijk toch altijd weer een accountant bij kijken.

Zoek je een accountant in Limburg?

Wil je niet meteen terugvallen op een accountant, maar vind je het wel fijn als er iemand een oogje in het zeil houdt? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een boekhouder, maar ook voor een financieel adviseur. Ook zij hebben verstand van zaken! Bij OAMKB hebben we specialisten in Limburg op alle gebieden, dus je hoeft het niet ver te zoeken! We helpen je graag met het uitzoeken en controleren van je administratie. Alles gebeurt in vooraf overleg, als accountant hebben we ook een duidelijk adviserende functie. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om eens te kijken naar de mogelijkheden, we staan voor u klaar!